За Нас

ТОП БРЕНД КФК е фирма која врши дистрибуција во Југоисточниот дел на Македонија во реоните Струмица, Гевгелија, Дојран, Радовиш, Валандово, Богданци и околните помали општини. Како директни дистрибутери во ХОРЕКА, ТОП БРЕНД КФК е ексклузивен дистрибутер за следните брендови:

  • MAYA-Природна премиум вода
  • AVSAR-Природно газирани води со овошни вкусови
  • RELAX-Густи сокови 100% природнии без шеќер
  • DIAMOND-Енергетски пијалок

Coffee in your office

Апарати за топла и ладна вода, кафемати…